Stampade på mitt huvud, skrattade åt vad jag kände, slet min kropp i två delar sen kallar du oss vänner?

Har hänt massa saker vilket gör art jag inte orkar skriva. HoppAs allt är bra med er. Puss fina

 


Turn Away Cause I Need You More

Sitter och kollar på bilder och förstår inte riktigt vad det var som händer. Även fast jag försöker förstå, har analyserat allt typ 100 gånger. Men kommer inte på något.
Varför tog allting bara slut så fort? Varför kan du bara inte beté dig som den killen jag faktiskt blev kär i och varför gör det så fruktansvärt jävla ont?

Vi drar till Länna och fiskar med vännerna EEEEEEY

Igår åkte jag ner på stan och träffade en fin saknad vän. Vi tog en cheese på donken sen satte vi oss på bryggan och massa prat blev det.
Juste hade ju shortspremiär i söndags, my god så varmt de var. Haha lite sent för shortspremiären men har haft värsta ångesten för att visa mina blekfeta ben. :(
Snart kommer Emmsan hit!

Slaget

Idag va de slaget mellan fyris och Rosendal. Som de trogna fyriseleverna jag och mina vänner är så hade vi fyriströjorna på oss och blå och vita ansiktsmålningar.
Dock försov jag mig idag så hann knappt fixa mig så inge roligt att ta bilder.. Men några bilder bjuder jag på iaf, mehe.
Jag och Söta Sabina
Höhö rosendals failade skylt som förvandlades från "Still nothing fyris" till "still loving fyris". <3333

Tyvärr förlorade fyris mot Rosendal och lite tråkigt att halva fyrisklacken försvann typ? Inte ens smurfen var där.. Gick fett bra i början för oss men sen hände något.
Stolt över att jag går på fina fyris iaf! ♥

Snedvriden syn på människokroppen

Nu när jag skriver de här vill jag inte ha massa kommentarer som att jag leker osv.. För de här måste jag fan skriva ut. Jag vart så jävla upprörd när jag läste det.

Såg en tjejs blogg som är 16 år, och hon väger 50 kg och säger att hon är tjock och inte trivs som tjock.
1. 50 kg är INGENTING när man är 16 år. 2. Det kallas ätstörning och det är livsfarligt. Bantningen kanske hon inte håller på med (verkade inte som de) men tankarna finns helt klart där.

Jag hatar att läsa om sånt här, och jag kommer aldrig att uppmuntra någon till att banta. Aldrig. Är man överviktig kanske man ska tänka på att gå ner några kg, fine. Men då gör man det på ett hälsosamt sätt.
Däremot tycker jag att de är viktigt att träna ofta, för hälsan. Så missuppfatta mig inte, tycker inte de är okej att ligga hela dagarna och käka godis även fast man är undernärd.

Finns kanske inte mycket mer att skriva. Men jag har rätt mycket historia med ätstörningar vilket gör mig rädd när jag ser folk som håller på sådär.

Gårdagen

Hej hej och massa hej. Har inte hunnit skriva för va hos min älskade som kom hem från turkiet igår. Sååå saknad! Pratade jättemycket. Kommer upp ett inlägg snart, hej sålänge!

Mina bästa barndomsvänner!


help me

Någon som kan fixa bloggdesign? Eller vet någon som kan göra de?
Eftersom att mitt photoshop vägrar att fungera så är de rätt omöjligt för mig. Haha. :(
Lämna en kommentar eller maila [email protected].

I'm better than this

Inte meningen med värsta emo-inlägget. Men jag måste skriva av mig, för jag har alltid älskat och skriva och ägt en blogg sen jag gick i 6an.
Jag är så jävla trött på killar, alla är likadana.

25 Maj 2012 - Prove me that you care

Skön dag må jag säga.
Började skolan 20 i 11, hade bara matte och engelska. Hade tid hos skolsyster och nu har jag en garanterad plats på fyris nästa år eftersom jag redan är inskriven där. Mehe, skönt att veta.
Efter skolan var de meningen att jag skulle tränat men träffade Fredrik, Anton och Stefan och satt på uteservering med en bacardi breezer och mådde. Liivs.

Kom hem och efter ett tag kom mamma med sushi.
Kanske får sovsällskap inatt av Theo, återstår att se. Puss!
Fick sylt på mina vita byxor, heartbreaking..
Jag och Fredrik.
Lite bilder från idag.

Kom hem, vi börjar oom iiiigen

Kom hem nu. Saknar dig alldeles för mycket, två dagar kvar. Inte en chans i helvetet att jag klarar mer utan dig. Jag behöver dig. Bästavännen.

Fredag

Ställde klockan på sju för tänkte att jag skulle hinna med massa saker. Men självklart somnade jag om, typiskt mig.
Nuförtiden kan jag knappt somna längre men inte gå upp, förut var de tvärtom. Jag ville sova hela tiden. Blä.

Kollade välförtjänt på en Irene Huss film med mamma efter mins pringtur. Har blivit helt beroende av dem där filmerna. Lol.

Aja vaknade klockan 9 iallafall, så nu har jag ätit frukost och fixat klart mig så har lite tid att döda.
Ikväll blir de kanske lite festligheter om jag har lust, annars så blir de imorgon. Rätt taggad iallafall.

Hunger games

Sitter på balkongen och solar nu när de är så fint väder, man är ju nästan tvungen då. Läser boken "hunger games" som är en bok jag verkligen rekommenderar, dock är jag bara på tredje kapitlet.
Den har ju precis gått på bio. Någon som sett den och tyckte den var bra?
Ska se den när jag läst klart boken, böckerna är alltid bäst tycker jag!

Jag har alltid älskat att läsa, ända sen jag började läsa. Älskar att när man läser en bok kommer man liksom in i en ny värld, sen är de ju tråkigt när en bok tar slut också.. Men har alltid haft ett stort intresse för böcker och förstår inte vissa tycker de är "töntigt"?


Finally

För första gången på så jävla länge har jag lust att dra ut i helgen. Tror att min medicin äntligen börjat värka på riktigt!
Minns inte när jag längtade till att helgen skulle komma sist.. Har mest bara haft ångest över att alla har kul och jag inte har lust att göra någonting. Säger bara äntligen.
alcohol, boy, drink, fuck, fuck all

Atooooombomb

Min helg har spenderats på gräsö. Hände massa saker där som gjorde att jag vart lite ledsen. Kommer inte skriva ut något om de men mår fortfarande inte så bra.

Ska snart tvätta ur mitt hår och sen kanske slå på någon film. Tjohej.

Maroon 5 - Payphone ft Wiz Khalifa

Min absoluta favoritlåt just nu.

Jag lever

Ville bara säga att jag lever hehe.
I lördags var jag först på kalas hos min kusin som har fyllt sju, så sööt. Efter de skjutsade pappa mig till Emma, där hon och felicia var. Lite senare kom Idil och Carro.
Vi åt asgod mat :))) fick en jättefin tröja av emmisen och fellan, TACK TJEJER.
Skulle ha följt med på fest men känner mig ännu inte stabil för sånt än så vart bara ett glas vin till maten. Tog taxi hem rurnt 10.

I söndags träffade jag min saknade kusin. Vi åt på tacobar, såå gott och sen bjöd hon mig på fika på waynes. Vi gick upp till farmor och chillade lite tills vår bio började. Filmen var asbra, vi såg "Friends with Kids".
Fullpackad bio!
Har inte hänt ngt spec de senaste dagarna, så struntar i att skriva om dem. Ska äta cupido med Alva idag, så nu väntar jag på att hos ska träna klart.
Nu har jag skrivit ett sånt där inlägg som ingen kommer orka läsa, hehehe..

Trött på emoinläggen så godnatt


............

ÅÅÅH så jävla sur. Har inte skkrivit på länge. Men i förrgår va de iaf min b-day. Hade världens bästa dag med massa fina presenter och gratulationer och en asgod glutentårta (lol) haha.
Men till saken. I fredags var några killar hemma hos mig och snodde min ipad (mog1) och blånekar gör de. Men jag vet vilka två som gjorde det så nu är dem polisanmälda! Så har varit så jävla arg och ledsen den senaste veckan. IDIOTER.

RSS 2.0