Long time, no see

Har inte skrivit på ett tag av vissa skäl men kan berätta vad jag gjort i veckan.
Måndag: Va de chillkrök hos söderberg med henne, Fellan, Ellan, Jonas, Cassie, Sara och Linda. Spelade spel, drack och massa annat. Sov kvar där.
Tisdag: Tog en fika, haha typ de enda jag minns av den dagen.. Tränade också och skulle dra på fest på kvällen men var så jävla trött så somnade typ klockan 9..
Onsdag: Va på fest hos Saris med massor av nya människor och även saknade vänner.
Torsdag: Haha jag gjorde illa min fot hos Sara så kunde knappt gå. Som tur var så har jag min älskade mami som alltid hjälper mig så hon hämtade mig.
Träffade Alva kollade lite tv-serier, somnade hela tiden, försökte plugga med mormor somnade då också. Somnade till sist åtta på kvällen.
Fredag: Minns intee vet iaf att jag somnade innan middagen mitt i en mening. JA JAG HAR NARKOLEPSI.
Lördag: Alva ringde mig sju på morgonen och jag begav mig hem till henne för att spendera en mysig dag hos henne.
Söndag: Ångest inför idag.
Idag: Sjukhus. slapp skolan. sövdes ner. vaknade efter några timmar, aslökigt med syrgasmask. Nu mår jag bara illa och sjukt dåsig efter de lugnande och sömnmedlet. :(
Imorgon har jag prov och jag har inte pluggat. Hejdå.

Döö äckelmåndag, döö

Har tid på svartbäckens nu på morgonen, missar matten. Av någon anledning tycker jag inte att det ens är lite skönt.. Sen har jag bara tyska, sam och engelska, ändå en helt okej dag.
Men nu ska jag gå ner och efter skolan måste jag plugga typ 70 s matte, läsa 100 sidor ur en bok på engelska som är heelt fucked up, göra klart kemi uppgift och plugga tyska.. FML.

Never plan that one day I'd be losing you

Va i sthlm idag och hälsade på min lilla kusin. Kom hem för några timmar sen och har bara städat mitt rum. Har typ inget att göra nu heller.. Skulle träffat Emma också men de blir på fredag istället..
Ska skicka ett mejl t min lärare nu sen borde jag plugga men de orkar jag inte. Jaja.. Fyfan vilket rötet inlägg men hejdå.

do you know for you I bleed myself dry

Mina två senaste dagar har varit skit. Fick sushi till middag igår och i förrgår, hjälpte lite hihi, folk vet hur man får mig glad.
Gick hem från skolan mitt i första lektionen igår och gick hem till mormor. Kollade på one tree hill tills hon kom hem sen satt vi och pratade bara. Mysig kväll iallafall. Kollade på schindlers list, filmen var otroligt lång men bra!

Nu ska jag kolla ett avsnitt one tree hill säsong 3, haha älskar dem gamla avsnitten.. Sen ska jag äta frukost och ta mig hem för ska iväg och simma. puss

LÅT MIG VA INNAN JAG FUCKING SKJUTER NÅGON.

.

1 februari

Somnade klockan 7 igår, hehe.. SKulle bara vila sen vaknade jag klockan 11 och så var den kvällen borta..:( Lika bra att fortsätta sova då.
Började dagen med fysik labb (så fucking tråkigt), Kemi labben var lite roligare och gaanska mycket lättare. Hade bara tyska sen och slapp sista lektionen för skulle till sjukhuset.

Efter att jag varit på sjukhuset åkte jag och min fina mami till gränby, gick runt där ett tag och kollade, fick inte med mig så mycket hem. Nu sitter1 jag i luthagen och har precis ätit pannkakor. Sover nog här. Ska försöka plugga lite, men har glömt min miniräknare i skolan..

JUSTEEEEE. Idag i matsalen så lurade ett äckel mig (läs Julia) att gå före henne att lämna tallriken, självklart ser inte jag att de är köttgryta som ligger på golvet och råkar kliva i de.. Vilket resulterade att jag höll på att halka asså i det, inte bara en gång utan TVÅ. Halva matsalen kollade också..

RSS 2.0