Chillar med broder britta

Bildbomb <3

 


:)))

Idag har jag avklarat ett matteprov, gick helt okej med tanke på att jag knappt pluggat.
Efter de träffade jag på sabina och Julia lite random sådär jag och Julia tog bussen till stan tillsammans och där träffade jag även min kusin Tina, längesen! Men de var kul!
Gick på stan själv, hehe forever alone. <3
När jag kom hem pratade jag med mamma och sen hade jag tid på svartbäckens, har städat mitt rum också. Duktig.
Nu hade jag tänkt att leta upp John Blund, godnatt!

Någon gång måste ju vara den första

Aja brukar inte göra sånt här egentligen men har rätt mycket dö-tid så why not. :)
Riktig skoldag klädsel haha. Men rätt så bekvämt. Vet att många i uppsala (no offence) klär upp sig som värsta gossip girl när dem ska till skolan höhö men sånt orkar itne jag.
Facelook.
Nu ska jag väl ta mig iväg till matteprov som jag inte pluggat till. Wish me luck..

29 Mars

Ska sluta med emoinläggen nu. Jag är inte sån egentligen men precis som alla andra så har jag dåliga dagar.

I torsdags så sov jag hos alva, det var kult och när jag väntade på bussen i fredags så träffade jag milla som jag inte träffat på år och dar. Senare på kvällen kom Emmisen till mig och vi kollade på skräckfilm och myste med massa gott.
På lördagen när vi vaknade tog vi en promenad till högarna, följde med henne till hennes jobb och va där en stund sen tog jag en promenad hem.
På kvällen trräffade jag min pappa och lillebror vi åkte hem till farmor och åt mat. Lite släktingar som jag inte träffat på väldigt länge var där också, trevligt. :)
Efter de åkte jag ut och träffade David.

Söndag: Träffade Alvos. Vart vattenpipa på bryggan med filtar och efter de så gick vi och köpte en pizza. Mer Ost hette den, skit god! Bara massa olika ostar på den, hehe. Egentligen hade stället stängt men eftersom vi är så söta så gick fick vi köpa ändå hihihi. Kollade på Eva och Adam när vi kom hem till mig.

Måndag: vart sjuk, va de på tisdagen också.

Onsdag: Tvättade och gick på en idrottslektion. Käka sushi med mamma och gick lite på stan. MYZZ.

Idag blir de matteprov sen så ska jag väl ta tag i mitt rum som ser förjävligt ut..

Kanske att jag orkar en dag till

 

 


Wednesday breaks my heart

Idag ringde klockan halv åtta, fick stressa som fan eftersom att jag alltid är fett seg på att äta frulle.. Fick nästan springa ner till svartbäckens men kom precis i tid, höh.
Kom hem för ca en halvtimme sen och idag blir de bara tråkiga saker som ska göras, matteplugg och tvätt står på schemat.
Får damp för att jag inte kom in på min mail och när jag väl kom in så är de ett mail jag väntat på rättt länge som inte kommit! Får ännu mer damp.
Tagen nyss.

My heart is refusing me

Älskar fyris för att vi är lediga imorgon! Dock är inte jag helt ledig för att jag har en tid på svartbäckens klockan nio och efter det så ska jag tjäna lite pengar. Men värt.

Sitter just nu i min säng och lyssnar på lugna favoriter (lol) haha lyssnar alltid på de på kvällen, mysigt på något sätt.

Idag var våran svenska inställd så drog till stan för gofika med Louise och senare kom Sabina och Julia. Efter de va de ett prov jag inte skulle göra så jag var ledig men kunde inte dra hem.

Förresten har jag nog aldrig uppskattad skolan så mycket som jag gjort dem två senaste dagarna. Efter att varit sjuk i en evighet (okej, 1,5 vecka. Men inte fan gick tiden fort..) så märker jag verkligen hur skönt det är att komma iväg och träffa mina fina vänner. ♥

Lite smått gay inlägg, har tråkigt och nu ska jag kolla klart på bigbrother och sen tvinga mig i säng. Bleh.

Jag har lurat mig själv för många gånger nu

Min helg har inte varit speciellt händelserik.
I fredags chillade jag mest. Sen i lördags så åkte jag till mediamarkt med mamma där hon shoppade loss haha, även ajg fick lite saker med mig hem. :) Åkte och handlade också och köpte godis till mig, mehe.
Direkt när jag kom hem åkte jag till vholma direkt och träffade Viktor, Alva och Theodor.
Jag och Alva flummade mest runt som vi brukar göra och sen när viktor och theodor somnat så målade vi theodors naglar och hade läppstift i hans panna. hAHAHAH. Kollade lite på film sen drog jag hem.

Nu sitter jag här med Lovsan och hon ssjunger väääldigt fina sånger för mig, höhö aja måstr fixa med lite saker nu.

Förövrigt är jag sjukt trött på en person, hatar folk som äsger så jävla mycet men inte menar ett skit. ARGGG.

M.M.I.X

Har världens skit dag, allt är fel idag. Känns som jag kommer börja gråta åt minsta lilla.
Annars har jag inte gjort någonting idag. Haft en del telefonsamtal och massa tvserier.
Min hostmedicin har tagit slut, så nu väntar jag på en ny och bättre tider, till doktorn ska jag också.
Har typ 1239840 saker att göra imorgon som jag skjutit upp på för länge.

Har ingenting att skriva om heller, mina inlägg blir så jävla röriga när jag mår såhär. Kan inte tänka.

Ryck uupp dig förfan.

I'm done living for everyone else


SJUUUK

Jag är fortfarande sjuk, fattar inte vad felet är.. Får damp, sjukt tråkigt att ligga hemma hela dagarna och inte kan jag gå ut heller för då blir jag sjuk igen. De enda jag gör är att ligga hemma och kolla på film, tvserier, äta, sova, stirra in i väggen, äta godis, bli fet. Feel my pain?
Alva kom iaf i måndags och bakade muffins med mig. Tackar för det. Idag har jag kollat på O.C har alltid haft svårt för den serien men börjat gilla den nu, kollade på In time som var sjukt bra! Gjort pannkakor har jag också gjort ch mami köpte godis till mig. GUULL. Nej nu ska Alva ringa mig snart så måste sluta .PUSSS

tisdag

Vaknade halv sju imorse för att jag glömt stänga av mitt alarm. Arg. Blev på lite bättre humör när jag upptäckte att det var strålande sol! Så jag hade rätt mycket tid på mig. Tog mig ner till matten typ 3 h senare där min fysiklärare traskade fram till mig och typ nästan skällde ut mig för att jag inte var på fysiken. OMAAGAAAAD. Nej men jag har mina skäl fast jag vart lite rädd där ett tag faaktiskt. :)

Händde inte så mycket annat i skolan idag. Var hemma runt fyra och har bara ätit och kollat på oth och reprisen av big brother hehe. Aja ska bädda rent min säng sen börjat big brother, hejdoo.

5 Mars

Åh äntligen känner man att de är vår! Man blir så sjukt glad av vädret, längesen jag var var så glad som jag va idag.
Aja Avicii i fredags var faktiskt lite under mina förväntningar.. För långt förband bla. :( Sen att plattformen gick sönder är ju helt sjukt, sånt där ska inte få hända.
Var sjuk typ hela helgen, inte nice. Låg och lökade inne på rummet,inte nice.
Idag började skolan igen, självklart försov jag mig men lyckades ändå bara komma 20 min försent till matten. Skolan var helt okej.
Fy vad tråkiga mina inlägg blir.. Men nu har jag precis ätit gröt och tänkte städa mitt rum.. MMMM men hejdå .

Avicii om 1 dag

Är inte så jätte taggad, men det vänder nog.. Hoppas jag.

* om 3 dagar
Gran Canaria om 13 dagar
Preliminär antagning om 45 dagar
Valborg om 60 dagar
17 om 69 dagar
Sommarlov om 103 dagar
18 om 435 dagar

torsdag

Sitter i skolan och väntar på att min lektion ska börja vilket är om 1 h..
Hade tid hos syo nu på min sovmorgon, skulle prata om mitt gymnasieval och nu är det bekräftat och klart!
Ska gå om ett år eftersom att jag varit sjuk sen i höstas/vintras. Känns ju lite tråkigt just nu men det är nog ändå det bästa för mig. Valde inte natur denna gång iaf, sköööönt.
I måndags träffade jag min älskade alva, var så trött efter allt lugnande och sömnmedel så jag somnade hela tiden, haaha. :(
Träffade henne i tisdags också och igår var jag hos doktorn sen tog jag det bara lugnt!
Aja nu ska jag data på annat håll för att fördriva tiden lite.

RSS 2.0